The Macallan No.6 Decanter

Maltwhisky

The Macallan No.6 Decanter

Exklusivt utformad och tillverkad för Macallan, denna perfekta kristallkaraff visar sin aktning för single malt, dess arv och grundstenar genom att använda sig av fasetter vilka representerar de sex pelarna, innefattandes den ikoniska triangulära utformingen som ett centralt inslag i sin design.

Denna exceptionella single malt får sin unika, naturliga färg och karaktär från första gången fyllda Spanska sherrysmaksatta ekfat hantverksmässigt tillverkade av mäster tunnbindarna i Jerez de la Frontera, sherryns hemvist. No. 6 utgår från Spanska ekfat byggda av ett tunnbinderi i Jerez innan de smaksatts under 18 månader i en sherrybodega med torr Oloroso sherry. Alla whiskys har lagrats i första gången fyllda fat, för att maximera aromer och smaker. Den vackra designen förstärks av den lockande, rika, mörka valnötsfärgen i en klassisk karaktäristisk Macallan. En hyllning av riklighet, krydda och torkad frukt med ett lager som återspeglar berusande apelsinlundar. Exklusivt utformad och tillverkad för Macallan, den här perfekta Lalique kristallkaraffen visar sin aktning för single malt, dess arv och grundstenar genom att använda sig av fasetter vilka representerar de sex pelarna, innefattandes den ikoniska triangulära utformningen som ett centralt inslag i sin design.

Vill du veta mer om det här varumärket klicka då på länken till den globala hemsidan eller vill du veta var du kan handla produkten följ då länken till Systembolagets hemsida.

Relaterade Produkter