The Macallan Reflexion

Maltwhisky

The Macallan Reflexion

Macallan Reflexion återspeglar den främsta påverkan man får av första gången fyllda sherrysmaksatta ekfat, vilket särskilt är färgen och smaken från att ha lagrats i 250 liters hogsheadfat.

Till övervägande del lagrad i mindre Spanska och Amerikanska 250 liters hogsheadfat; för att sedan tillåta en större del av trä att interagera med spriten, levereras mer framträdande aromer och smaker. Färgdjupet och den komplexa smaken i Reflexion kan härledas till de första gången fyllda faten vilka valts av Bob Dalgarno, Master Whiskey Maker. Markerad och fyllig, Reflexion är en hyllning i toner av blommor och vanilj, med utmärkande friska äpplen och aprikoser. Skulpturerad genom inspirationen från den ikoniska triangeln i Macallan är Reflexion ett mästerverk i både stil och resning. Dess utsökt fina vinkelfasetter reflekterar ljuset för att visa den inkluderade whiskyns djupt röda nyans av mahognyfärg.

Vill du veta mer om det här varumärket klicka då på länken till den globala hemsidan eller vill du veta var du kan handla produkten följ då länken till Systembolagets hemsida.

Relaterade Produkter